Vi har skapat Trendday design - också kallat TDY design - utifrån kärlek, inspiration och passion för kläder. Ett exklusivt märke, designet för att ge våra kunder något helt unikt och spännande men till ett pris de flesta har råd med. Vi strävar efter att ha en röd tråd igenom många våra designs - och vi har absolut inte kompromissat med kvalitet.

Om TDY Design


TDY Design skapades av ägarna av Trendday, Camilla Krøyer och Kasper Bondegaard i Köpenhamn i 2016.
Designer Camilla har, med sin kreativa frihet och den rätta platsen, skapat spännande och genomtänkta designs i alla  TDY's styles.

TDY designs säljes enbart genom Trendday och det förblir så, för att skapa en unik upplevelse för våra kunder.

"Detta brand har starka rötter i Danmark. Det känns av att där är en enorm efterfrågan och det betyder att vi arbetar ännu hårdare för att kunna följa med." - Camilla Krøyer, Designer and Co-founder.

Med tålamod och finkänsla för kvalitet, har Camilla og Kasper varit runt i hela världen på fabriker och precisera och välja tyg och kvalitéer som passar TDY design.

Ett av våra krav var, att ALDRIG kompromissa med kvalitet.
"Skulle det vara nödvändigt, skulle vi starta om hela produktionen om kvaliteten inte motsvarade våre förväntningar." - fortæller Camilla. 

Vad är planen för TDY design i framtiden?
Det kommer att synas mer från TDY design inom när framtid. Det är ett märke som kommit för att stanna, och det ses framförallt på det snabbt växande sortiment och extrema marknadsföring.

När Camilla och Kasper startade märket i 2016, hade de en idé med att de flesta skulle ha råd att köpa TDY design.
Det är inte helt enkelt, när en både vill ha läcker kvalitet, bra pris och komfortabla styles.
Men problem är till för att lösas, och efter många huvudbryn har de hittat en lösning.
Ni kan därför förvänta att priserna ligger mellan 80 - 999 kr.
I framtiden kommer det dock några helt extravaganta och exklusiva styles som kanske kommer att ligga lite över denna prisklass.


"Utmaningen vid att skilja sig från mängden via den vägen vi tagit, har gett både Trendday och våra kunder tron på att TDY design kommer att ta Norden med storm."
- Kasper Bondegaad, Co-Founder.

Utmaningen med att skilja sig ut från mängden på detta viset, har gett både Trenday och våra kunder tron på att TDY Design tar Norden med storm.

Kasper Bondegaad, Co-Founder