Trendday.se är en webshop som säljer kläder till tjejer/kvinnor. Vi är alltid uppdaterade på modefronten, och faktisk ofta så mycket att butikerna inte ens kan följa med.

TRENDDAY är en webshop, som säljer kläder till kvinnor och tjejer. Vi växer hela tiden med nya märken så där finns något i allas smak. Just nu har vi märken som Neo Noir, minimum, Moves by minimum, Pieces, Y.A.S, Pilgrim, OW Intimates och vårt eget märke TDY Design.

TDY Design är skapat av TRENDDAY själv. Genom vårt eget märke får du läcker stil till superbra priser. Vi har både producerat faux fur, klänningar, toppar, väskor och mycket annat - och vi följer alltid de nyaste trenderna så du kan hålla dig uppdaterad på vad som rör sig i modevärlden. 

Vi vet också, att när man köper kläder på nätet, kan det vara svårt att veta hur kläderna känns och passar. Det är därför vi ser till att alltid använda bilder av både modeller och bloggare så du kan få en bättre känsla av klädernas passform. Du kan lösa om kläderna och deras detaljer och passform i beskrivningen till höger om produkten. 

Trendday växer

Upp til nu har TRENDDAY varit en enorm succé i Danmark, och i 2016 vann vi månedens webshop hos Trendsonline. Facebook Business har också skrivit en artikel om den växt vi har upplevt genom våra sociala medier. 

Utöver vår danska marknad, har vi även kunder i Finland, England, Norge och Sverige. I 2018 förväntar vi lika stor växt i Sverige som vi har i Danmark. Vi förväntar även att Norge blir en marknad där vi kan etablera oss och få ett starkt brand. 

Vi glädjer oss att dela alla fantastiska upplevelser i framtiden och om ni är intresserade kan i läsa mer om TRENDDAYS vilda resa vid att trycka på länken.